Herfst bij goedhaardhout op Pinterest

herfstbosHerfst is weer in het land en dat betekent dat iedereen druk bezig is over haardhout en stoken na te denken. Bij goedhaardhout doen we dat zeker ook, maar we nemen ook tijd om te genieten van de mooie kleuren, die de natuur ons nu toont. Op Pinterest kun je meekijken…

We hebben namelijk een speciaal bord gemaakt rondom het thema herfst. Op deze pinwand plaatsen we inspirerende afbeeldingen. Afbeeldingen die ons direct midden in de natuur brengen. Van een mistig herfstbos tot een prachtige rood-met-witte-stippen vliegenzwam. Van een vogeltjes tussen de “helicopterzaadjes” tot een bospaadje bezaaid met herfstbladeren.

Waarom dit bord? Omdat we niet willen vergeten waar ons haardhout vandaan komt. Omdat we ook die kant van hout met je willen delen om er samen van te genieten.

boom in herfsttooi

Bezoek bord herfst op pinterest

Pin mee!

Misschien heb je zelf ook wel zo’n mooie foto met een herfstthema? We plaatsen die graag voor je op het bord, als je ons die toestuurt. Nog handiger is het, als je het bord volgt. Want dan sturen we je een uitnodiging en dan kun je zélf je mooiste herfstfoto’s plaatsen. Samen mooie dingen maken, dat vinden we leuk. Jij ook?

Tot pins!

Klik om te delen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *