Prima haardhout bij goedhaardhout.nl

goed haardhout

Prima haardhout vinden, met die zoektocht begint het stookseizoen meestal. Stoken met hout betekent dat je met een vergankelijk product te maken hebt. Als je openhaardhout (bijna) op is, is het tijd om naar nieuwe haardblokken te kijken.

Hout is een natuurproduct

En daarom zijn er ook kwaliteitsverschillen. De ene boom is de andere niet en ook de seizoenen zijn niet altijd hetzelfde. Dat betekent dat er van jaar tot jaar verschillen in het aanbod bestaan.

Tussen soorten bomen, bijvoorbeeld tussen een berk en een els, zitten ook weer verschillen in de eigenschappen van het hout. Dit maakt dat ze voor verschillende haarden en kachels en voor verschillende manieren van stoken geschikt zijn. Gaat het om de sfeer of om de warmte of om allebei?

En dan moet het hout ook nog droog zijn en goed opgeslagen worden. Wij kiezen voor ovengedroogd haardhout. Maar om de kwaliteit hoog te houden, moet je er zelf na aankoop goed voor zorgen.

Haardhout van hoge kwaliteit

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn zo veel aanbieders en er is zo veel hout op de markt. Dan is het extra belangrijk om een vertrouwd adres te hebben. Het ene hout is het andere hout namelijk niet…

Bij goedhaardhout.nl willen we je niet alleen uitstekende haardblokken en dus kwalitatief het beste van het beste haardhout aanbieden, we willen graag dat je optimaal kunt genieten van een gezellig haardvuur. Daar horen gedegen informatie en nuttige tips bij. En natuurlijk hoort bij een knappend haardvuur sfeer en gezelligheid. Daar willen we ook graag mede aan bijdragen.

openhaardhout gestapeld

openhaardhout gestapeld

We staan aan het begin van de interactie met jullie. Dit blog is één van de onderdelen, die we nu, eind september 2013, beginnen. Daarnaast hebben we profielen op Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Pinterest. Die kunnen we niet alleen maar vullen met informatie over product en prijs – dus je kunt je voorstellen dat we heel wat plannen hebben en leuke ideeën om de passie voor de gezelligheid van een knappend haardvuur met jullie te delen.

Als je zélf een idee hebt, iets waarvan het de moeite waard is met anderen te delen, dan horen we het graag. Of je nu ontwerper van tuinhaarden bent en een gastbijdrage wilt schrijven of een leuke anekdote rondom het haardvuur kunt vertellen, we vinden het leuk als je ons een e-mail stuurt. Het snelst gaat dit naar Margot via

goedhaardhout-media

We hopen dat je hier kunt vinden wat je zoekt. Als we je met iets anders kunnen helpen of als je informatie mist, waarvan je vindt dat die hier thuis hoort, vertel het ons dan ook.

Misschien leren we elkaar binnenkort kennen? Als je het leuk vindt met ons in verbinding te blijven, dan zijn er veel manieren om dat te doen. Het allereenvoudigste is het, je te abonneren op de nieuwsbrief.

Tot binnenkort en veel stookplezier!

 

Klik om te delen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestBuffer this pageEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *